5-Minutters Frisyrer Du Kan Lære Av Tik Tok

Vi har alle de dagene når vi ruller ut av sengen og frykter hårets tilstand, og lurer på hvordan vi skal trekke sammen en kontorverdig frisyre som ikke vil gjøre oss sent(eller kanskje det er bare meg…).

Men heldigvis tiktok har reddet dagen med masse late jente frisyrer som vil gi deg At Princess Diaries transformasjon følelse på mindre enn 5 minutter. Fra kloklipp til “den perfekte bun”, vil disse raske og enkle frisyrene ta stresset ut av morgenen og er perfekte for andre (og tredje) dagshår – bare legg til tørr sjampo.

Ultimate lav bun
Velsignet Av Kim Kardashians favoritt frisør, er dette elegante, lave bun-utseendet perfekt for hverdagsbruk. Alt du trenger er en strikk og noen pins!

Claw clip hack
Claw clips er uten tvil en av våre favoritt comeback trender og kan hjelpe deg å lage en frisyre i bokstavelig sekunder. Enten du er fransk-kronglete, går for en bun eller prøver denne halv-up klo klipp stil, kan du ikke gå galt.

Twisted pony
Denne stilen er perfekt for å legge volum til hestehale og vil fungere på alle hårlengde. Velg små polybånd over klare elastikker for sidevinklene for å redusere brudd.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.