Denne Kate Middleton-Godkjente Sjampoen Er Nå Tilgjengelig På Chemist Warehouse

Drøm med oss et øyeblikk: Du har nettopp passert Kate Middleton i butikkene. Bare i dette scenariet er hun ikke medlem av den kongelige familien, men bare en vanlig dame. Hva gjør du? Umiddelbart nærme henne og spør hvilke produkter hun bruker for å oppnå sitt tykke og glatte hår, åpenbart. Høres enkelt, ikke sant? Mmm, ikke helt.

Dessverre for Oss er det usannsynlig at Vi noen gang vil ha et privat øyeblikk for Å spørre Hertuginnen om hårpleierutinen. Derfor holder vi alltid øret til bakken for hver skjønnhetsrelatert hvisking som kommer ut Av Kensington Palace. Og den som har holdt fart i årevis? Kates lang ryktet favoritt sjampo: Den Kérastase Nutritive Bain Satin Shampoo ($29.99, Kjemiker Lager).

Mens flasken ikke eksplisitt nevner Hertuginnehår, hevder den å nærme og hydrere individuelle tråder ved Hjelp av Irisome-Komplekset. Og med en reise-tung tidsplan som Kates, er det et rart at hennes perfekte føn aldri ser ut til å gå en streng ut av linjen. Hopping mellom regnfulle London til subtropene I Belize, skaper hår som Kates handler om frizz-kampene ingredienser.

Som er det SOM gjør QV ‘ S Hair Nourishing Conditioner ($16.99, Chemist Warehouse) den perfekte partner Til Kates go-to shampoo. IKKE bare kommer DEN med et komplementært oransje lokk, ph-balansert formel søker å forbedre hårets tekstur, og etterlater en myk og håndterlig mane.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.