Fra $ 40 til $250: De Beste Curling Wands I Australia For Hvert Budsjett

Vil du lage uanstrengt bølger og tilfeldig vakre krøller i løpet av minutter? Høres ut som om Du trenger Den beste curling wand I Australia.

Det eneste er at ‘det beste’ er subjektivt. Det vil ikke bare avhenge av hva slags krøll du liker, men også budsjettet du ønsker å holde fast ved.

Curling wands kan variere sterkt i både størrelse og pris, noe som påvirker utfallet av begge. I tillegg, når vi snakker wands spesielt, inkluderer dette ikke noe med klemme eller varmluftbørste evner; du vil ha vår liste over beste curlers for det.

Så om du ønsker å investere eller bare trenger en billig finne å gjøre jobben til tider, har du kommet til rett sted for å gjøre curling wand valg…

De beste curling wands I Australia
Hot Tools Profesjonell Curlbar ™
Vi sier: den unike formen på denne curling wand gjør det til en bris å bruke for nybegynnere. Det er ingen frykt for nakkeskader med denne rette vinkelen. Og hvis du alltid finner håret ditt glir av en tradisjonell krøllestang, har du tyngdekraften på din side med denne.

$ 199 på hottools.com.au

BaBylissPRO Keramisk Svart Konisk Stav-32-19mm
Vi sier: Foretrekker løse strandlignende bølger over polerte krøller? Dette er den beste curling wand for en mer avslappet stemning. Men den beste delen? Bølgene du lager vil faktisk vare.

Usd 93,45 På Adore Beauty

muk Curl Stick 2.0
Du sier: “Dette er en veldig enkel å bruke hårkrøller, og jeg elsker at den kommer med utskiftbare barrells som kan skape stort sett alle typer krøller du vil ha. Min favoritt er wedge barrell fordi det skaper veldig fint volum og naturlige bølger. Curler varmes opp veldig raskt og kommer med en praktisk varmehanske slik at du ikke brenner deg selv. Det vrir seg jevnt og blir ikke fanget eller sammenflettet. Jeg elsker også at krøllene varer hele dagen.”- Eskimo82″

$159.95 På Oz Hår Og Skjønnhet

Les mer muk Curl Stick 2.0 anmeldelser

Remington Kobber Glans Curling Wand
Du sier: “så jeg har prøvd mange forskjellige typer hårkrøller,og denne tar langt kaken! Luscious krøller og bølger er så enkelt med dette verktøyet selv for nybegynnere som ikke har brukt en hårkrøller før! Det varmer opp pent og er lett å kontrollere! Etterlater håret glatt og forårsaker ikke flyaways. Håret mitt er ganske sta når det gjelder styling, så denne enheten har møtt mine forventninger og gitt meg fantastiske resultater.”- Shali_Nialler

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.