Hvordan Omfavne Den Tynne Øyenbrynstrenden Uten Å Ødelegge Brynene Dine

Når de fleste av oss hører uttrykket “tynne øyenbryn”, hopper våre sinn umiddelbart tilbake til traumer på 90-tallet og tidlig noughties når overplucking og redrawing våre brows så de var tannpirk — tynn var tingen å gjøre-og gutt, beklager vi det.

Og nå har # SkinnyBrows blitt Tiktoks mest delte skjønnhetstrend i året så langt, Med Gen Z som bringer Tilbake 90-tallet, mye til forferdelse for tusenårene og Gen X-ere overalt. Det er enda et tynt øyenbrynfilter som gjør rundene for de som ønsker å teste ut trenden (eller gi seg et uhøflig sjokk) før de velger for godt.

Men dagens tynne bryn er ikke så ille som de høres ut. Faktisk handler trenden mer om å omfavne din naturlige panneform, farge og tekstur i stedet for å plukke halvparten av håret ditt ut.

“Vi ønsker det velkommen tilbake, og vi har vært en stund!”Fay Rezaei, senior brow artist På Royals Clinic Australia, sier. “Det er minimalt, lekent og morsomt. Vi er ikke begrenset til bare en stil av bryn… Det handler om å ha dine “tykke ” eller” tynne ” bryn formet riktig og ha dem fine og fulle.”

I motsetning til de tynne brynene i flere tiår tidligere, involverer den moderne tynne pannen ikke noe tynning ut. Skjønnhet elskere, brow teknikere og makeup artister alike bruker bare bedre forme teknikker og brow produkter for å tilby en mer strømlinjeformet brow linje.

Som Samantha Tonkin, Benefits Nasjonale Øyenbrynskunstner og Skjønnhetsekspert, har vår forståelse av øyenbrynsteknologi og ansiktsforming kommet langt siden 1990-tallet.

Og for dette kan vi takke the art of brow mapping, en ansikts kartleggingsteknikk som bidrar til å skape den rette brynformen for ansiktet ditt.

“Brow kartlegging er det viktigste trinnet i enhver pannebehandling, det skaper harmoni i ansiktet,” Sier Rezaei. “Å ha dem målt riktig til dine ansiktstrekk kan gjøre en stor forskjell på en positiv måte. Å ha dem målt feil kan også gjøre en stor innvirkning, men på en negativ måte.”

Som Tonkin bemerker, har denne teknikken blitt et viktig skritt for hver pannebehandling, og viser teknikere nøyaktig hvor pannen skal starte, hvor buene skal sitte og hvor lenge de skal være. Sluttresultatet er en vakkert løftet panne som sculpts ansiktet og rammer øynene.

For å kanalisere den tynne brow trenden uten å tynne brynene dine, anbefaler Rezaei brow lightening eller Royals Clinic Australias brow layout treatment.

Men du kan også oppnå utseendet hjemme med noen få viktige produkter. Start med en sterk hold brow gel, fluffing den fremre delen av pannen (nærmest nesen) oppover og sleeking endene av pannen ned og ut.

For en ekstra slank utseende, tegne en tynn linje på innsiden av pannen og deretter gå inn med gel for å skape en illusjon av tynne bryn.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.