Hvordan Perfeksjonere Din Krøllete Hår Rutine Og Omfavne Dine Naturlige Låser

Curating den perfekte hårpleie rutine kan være litt av en utfordring. Og akkurat når du tror du har funnet den perfekte produktkombinasjonen, kommer været til å kaste deg av spillet ditt.

Spesielt krøllete hår kan være vesentlig vanskeligere å imøtekomme. Det er så mange feil du kan gjøre i å prøve å ta vare på krøllete hår som noen ganger føles det som en høyere makt er å ringe skudd på om krøllene vil oppføre seg eller gå haywire.

Når vinteren nærmer seg, vil du uten tvil kjempe mot endeløs frizz, splitte ender og en hodebunnstørker enn Sahara-ørkenen.

Så vi har laget en daglig hårpleie guide for å hjelpe deg på vei til den perfekte krøllete hår dag.

Vask til et minimum
Jepp, du leste det riktig.

Håret ditt (eller mer nøyaktig, hodebunnen) produserer naturlige oljer for å holde trådene hydrert og sunt. Vaske håret for mye vil strippe disse oljene bort, slik at håret utsatt for skade og brudd.

Vasking en eller to ganger i uken med en sulfatfri sjampo bør gjøre trikset. Og hvis du synes hodebunnen blir litt for fet, legg til en eksfolierende sjampo en gang i uken for å fjerne opphopning av talg eller smuss.

Oh, og ikke skimp på balsam — det er viktig å holde lokkene dine sunne, føle seg næret og holde seg beskyttet mot elementene.

Hvis du føler at din nåværende vaskerutine ikke gjør trikset, kan Du prøve Tiktoks go-to curly girl-metode for frizzfrie, sunne krøller.

Ikke hopp over krøllkremet
Når håret ditt er nyvasket, påfør et sjenerøst lag med krøllkrem. Dette vil hydrat håret cuticles mens også klumper bølgene sammen for en naturlig, beachy curl.

Den rette krøllkremet vil også glatte bølgene dine og forhindre tråder i å knuse.

Ditch børsten
Ved hjelp av en børste på krøllete hår kan skade din tråder og føre til uønsket frizz. Opt for en bred-tann kam i stedet, og bare gre når håret er vått.

For å bli kvitt sta knuter, start nær endene av håret ditt for å trene noen tangles og deretter jobbe deg opp til roten, en del om gangen. Du kan selv ønsker å gre gjennom balsam eller en ukentlig maske for å gjøre prosessen enklere.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.